Aktiviteter i Egypt
En ferietur til Egypt inneholder stort sett mer enn bare å ligge ved bassenget eller stranda. Selv om hotellene i både Sharm el Sheik og Hurghada har flotte hotellområder og nydelige strender, kan det kanskje være greit å gjøre noe annet i en dag eller to. Egypt har noe for enhver smak, om det er historie, severdigheter, shopping eller forskjellige former for vannsport eller andre sportsaktiviteter. Her er noe av det du kan gjøre på en ferie i Egypt.
Hva med en kamelsafari? Å oppleve en tur i ørkenen på ryggen til en kamel, er noe som bør prøves i Egypt. Dette finnes i nærheten av de fleste feriestedene og turistattraksjonene. Det er ofte også muligheter for en tur på hesteryggen hvis det frister mer. Pass på i nærheten av for eksempel Pyramidene, hvor prisene gjerne blir skrudd i været.

Nesten samme hvor i Egypt du ferierer, har du stort sett tilgang til en golfbane i nærheten. Mena House ved Pyramidene er kanskje den beste av dem alle, men det finnes over 20 forskjellige golfbaner rundt omkring i Egypt. Cascades ved Soma Bay utenfor Hurghada, er kanskje den beste banen lenger sør i landet.

Dykking eller snorkling i Rødehavet, er vel kanskje en selvfølge når du reiser til Egypt. At vanntemperaturen nesten aldri er under 20 grader skader heller ikke. Du kan dykke til gamle skipsvrak, se flotte korallrev, og kanskje treffe på både blekksprut, rokke, barracudaer og massevis av andre fisker i alle regnbuens farger. Vel dette er bare litt av hva du kan gjøre, men ha uansett en god ferie til Egypt!