Makadi BayHvis du planlegger en ferie til Egypt og late dager ved strand eller basseng er det som frister, reis til Makadi Bay 30 kilometer sør for Hurghada. Her finner du luksuriøse og flotte hoteller, hvor de fleste baserer seg på prinsippet med all-inclusive. Det vil si at du kan spise og drikke så mye du vil inne på hotellområdet.


I Makadi Bay er det meste lagt opp til at du skal slappe av, nyte solen og pleie brunfargen. Her finner du langstrakte strender av korallstrand, ypperlige muligheter for snorkling og hvis du vil røre litt på deg ligger en 18-hulls golfbane like i nærheten. Makadi Bay er kanskje ikke like sjarmerende som andre feriesteder i Egypt, og all-inclusive synes sikkert noen kan være litt kjedelig, men her er det lagt opp til avslapningsferie.

Flere av hotellene har egne spa-avdelinger, hvor du kan nyte av forskjellige behandlinger som massasje eller tyrkisk bad. Skal du utenfor hotellene finnes det et lite sentrum med noen kaféer, restauranter og butikker. Reiser du til Egypt for å oppleve historie og opplevelser, kan du like gjerne velge deg et annet feriested, men er du ute etter en uke eller to å bare hvile under palmene, er Makadi Bay midt i blinken! God ferie til Egypt.