Naama BayHvis du reiser til Egypt for avslappning og fine hoteller, er trolig Naama Bay feriestedet for deg. Naama Bay er et innbydende og flott reisemål med gode muligheter for soling og bading. Feriestedet ligger omlag 6 kilometer øst for det mer kjente Sharm el Sheikh, og dette er en liten by med små koselige gater, mange uteserveringer, klesforretninger, krydderboder, orientalske kaféer, trivelige barer og mange forskjellige bra spisesteder.
I Naama Bay finner du en lang hvit sandstrand, son er inndelt i hotellene sine respektive soner. Alle disse strendene er forøvrig åpne for hvem som helst, så du kan legge deg i sola hvor du vil på stranden her. Hvis du ikke orker å ligge stille for lenge, finnes det et flott korallrev utenfor Naama Bay som egner seg perfekt for snorkling eller dykking i Egypt.

Om du reiser med barn eller skal på en romantisk ferie for to, er Naama Bay i Egypt et suverent reisemål. Bare sjekk om hotellet du bestiller egner seg for det ene eller det andre først. Selve byen passer også godt for ungdommer, da Naama Bay har mange disktoteker og utesteder med full fart til tidlig om morgenen. Her finner de fleste noe for enhver smak. God ferie til Egypt.