Marsa AlamEt av de nye reisemålene i Egypt den kommende vinteren 2011/2012, blir det foreløpig litt ukjente feriestedet Marsa Alam en femtimers tur sør for Hurghada. Det er ikke mange år siden at Marsa Alam ikke tok i mot turister i det hele tatt, men i dag er det bygget opp mange hoteller og en flyplass som gjør reisemålet lett tilgjengelig for norske turister. I første rekke er det Apollo og Ving som skal frakte norske charterturister til Marsa Alam.

En ferie til Egypt inneholder forskjellige ting, men reiser du til Marsa Alam er det enten for å slappe av ved bassengkanten på et av de flotte all-inclusive hotellene, eller så er det for å snorkle eller dykke. Du kan også få med deg utflukter herfra som for eksempel Luxor med Kongenes Dal. I Marsa Alam finner du noen av de beste stedene for dykking i hele Rødehavet er det endel som påstår. Strendene her holder også høy standard og passer bra for barnefamilier på ferietur.

Utenfor de store hotellene og resortene i Marsa Alam skjer det ikke all verden, men inne på områdene har de stort sett alt du behøver som; tennisbaner, basketball, volleyball, treningsrom, masasje, lekeplasser, barneklubber, restauranter, barer, nattklubber etc. etc. God ferie til Egypt!