Vinterferie i Egypt.Etter alle opptøyene som herjet Egypt i vinter ser det nå ut til at reisemålet blir en av vinnerne den kommende vintersesongen. Alle charterselskapene har nå fra Mai begynt å selge reiser til Egypt igjen, og landet ser ut til å ha stabilisert seg igjen etter at Mubarak måtte forlate presidentvervet i vinter. I følge Apollo og Star Tour er det igjen helt trygt å reise til Egypt.

De feriestedene som trolig kommer til å ta i mot flest nordmenn til vinteren blir nok som vanlig Sharm el Sheikh og Hurghada, men også de mindre stedene kommer til å fylles opp, som for eksempel nyheten av året; Marsa Alam. Allsidigheten til Egypt gjør landet til et annerledes reisemål i forhold til for eksempel Kanariøyene. Her for du en god blanding av kultur, historie, strandliv, flotte hoteller og fantastiske dykkemuligheter.

Av de som reiser på charterferie til Egypt i vinter ventes det at så mange som 90 % velger å melde seg på en utflukt til for eksempel Kongenes Dal, Pyramidene i Giza eller en av de mange andre utfluktsmålene som finnes i Egypt. Sammenlignet med andre reisemål for du også mye for pengene i Egypt, for her er det billig. Uansett ha en god ferie i Egypt!