Soma BaySoma Bay er et annet feriested i Egypt, og ligger omlag 50 kilometer sør for det kanskje mer kjente Hurghada. Feriestedet ligger ved Rødehavet, og er et stille og rolig sted med mage hoteller i høy klasse, som Sheraton eller Kempinski. Soma Bay er bygget opp på en halvøy, med sandstrender som går rundt hele halvøya. Her finner du noen av de beste strendene i området.


Hotellene i Soma Bay opererer gjerne med all-inclusive, og kan tilby alt fra aktiviteter til barer, restauranter og underholdning. Men utenfor hotellområdene skjer det ikke så mye. Hvis du har lyst til å oppleve litt egyptisk byliv utenfor hotellet ditt, kan du ta en taxi til byen Port Safaga som ligger omlag et kvarters kjøring unna.

Det kan blåse litt i Soma Bay om vinteren, men du finner et godt tilbud av vannsportsaktiviteter som windsurfing og seiling, som passer bra til forholdene. Dykking eller snorkling i Rødehavet er også en opplevelse av de sjeldne, så det bør du absolutt prøve. Her kan du se fisker i alle regnbuens farger. Ellers så er det bare å ønske god ferie til Egypt!